ΕΛ

Blog

Diamond Competition

Diamond Competition

2018-11-09
Η Betpractice_GR παρουσιάζει τον Διαγωνισμό Diamond. Λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Μόνο VIP μέλη θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Diamond Competition . VIP μέλη είναι όλοι εκείνοι που έχουν ήδη εγγραφεί για 6 ή 12 μήνες και η εγγραφή τους είναι έγκυρη κατά την περίοδο εγγραφής και την περίοδο του διαγωνισμού. Επίσης μέλη που θα ανανεώσουν ή θα εγγραφούν με νέους λογαριασμούς 6 ή 12 μηνών έως ..
Στατηγικη: Lay 0-1

Στατηγικη: Lay 0-1

2018-10-12
Αυτή η στρατηγική συνίσταται στο να ποντάρετε εναντίον στο ακριβές σκορ 0-1, σε αγώνες που έχουν ως φαβορί την εντός έδρας ομάδα, τάση και για τις δύο ομάδες να σκοράρουν και για το over2.5FT αν είναι δυνατόν. "Οποιοδήποτε over1.5FT θα είναι νίκη για εμάς σε αυτή τη στρατηγική, αλλά και ένα ακριβές σκορ 0-0 ή ένα γκολ εντός ανά πάσα στιγμή. Το μόνο αποτέλεσμα που θα μας κάνει να χάσουμε, θα ..
Preset: Trading Over/Under

Preset: Trading Over/Under

2018-10-10
Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για το στοίχημα για μια σείρα απο διάφορους αγώνες, για την επιλογή των καλύτερων στοιχημάτων της ημέρας, εκείνων που εκπληρώνουν τους περισσότερους παράγοντες και καθορίζουν την επιτυχία κάθε στρατηγικής, όπως και πώς να προσαρμοστείτε σε αυτό που συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη στιγμή και να ποντάρετε υπέρ της "αναμενόμενης τάσης". Υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιούν στο Search Engine τη στρατηγική μου για να ψάξουν για overs, ..
Preset: Value Near 2.00

Preset: Value Near 2.00

2018-10-09
H στρατηγική αναζήτησης για απόδοση 2 με το εργαλείο Search Engine (τιμή κοντά στο 2.00). Πρόκειται να παρουσιάσουμε μία από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές του SUMAVERDES στο Telegram και έχει κάνει το λογισμικό μας πολύ γνωστό λόγω του υψηλού ποσοστού των συνεχών επιτυχιών. Πρόκειται για μια στρατηγική που στοχεύει στην διπλασιασμό της επένδυσής μας κάθε μέρα ψάχνοντας για στοιχήματα με πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί και με ΑΞΙΑ, που όταν συνδυαστούν, ..
Preset: Double Value (DV)

Preset: Double Value (DV)

2018-10-09
Ως οπαδός των αθλητικών στοιχημάτων, προσπαθώ πάντα να βρω νέους τρόπους για να είμαι κερδοφόρος στις επενδύσεις μου. Αυτή η νοοτροπία με καθοδηγεί, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικα;, να διερευνω και να προσπαθω να βρω νέες στρατηγικές που όχι μόνο μου παρέχουν οφέλη, αλλά και να προσαρμοσμένες στον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζω. Σήμερα σας παρουσιάζω μια νέα στρατηγική με την οποία προσωπικά ερωτεύτηκα. Ονομάζεται Double Value (DV). Προκειμένου να εφαρμοστεί ..
Preset: OMG (One More Goal)

Preset: OMG (One More Goal)

2018-10-08
Περίληψη: Η στρατηγική στοχεύει στο να στοιχηματίσετε σε ένα ακόμα γκολ κατά τη διάρκεια LIVE, κάνοντας μια καλή ανάλυση τόσο πριν το παιχνίδι όσο και σε live με το λογισμικό Betpractice Studio PRO. Για να ποντάρετε σε OverX.5 γκολ ("X" είναι τα τρέχοντα γκολ) του αγώνα στο τελικό σκέλος του δευτέρου ή του πρώτου ημιχρόνου. Το over θα πρέπει να είναι πιο πιθανό από το under (+ 55% θα ήταν ..
Strategy: Trading Under

Strategy: Trading Under

2018-10-08
Θα χρησιμοποιήσουμε το Betpractice Studio για να βρούμε τον καλύτερο αγώνα για να ποντάρετε στο Under και την καλύτερη στιγμή αυτού του αγώνα για να ποντάρετε σε αυτό. Θα είναι μια στρατηγική για trading στο Under, θα στοιχηματίσετε στο UNDER2.5 FT στο Live για μικρό χρονικό διάστημα της τάξης των 10 λεπτών, το οποίο είναι πιθανότητα και τα καλύτερα 10 λεπτά του αγώνα για τη στρατηγική μας και με την οποία ..
Preset: 7 Parameters

Preset: 7 Parameters

2018-10-05
Σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσουμε μια καθαρά στατιστική πρόβλεψη και να επιλέξουμε αγώνες με αξία για ποντάρισμα. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η μέθοδος αυτή προσαρμόζεται πολύ καλά στις αγορές με δυο (2) πιθανά αποτελέσματα, όπου ο μέσος όρος είναι 50%, οπότε ισχύει για: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν(BTTS) ΝΑΙ/ΟΧΙ, Over/Under 2.5, για Ζυγά/Μονά κλπ, επίσης πρέπει να προσαρμόσουμε τις πιθανότητες σε αγορές όπου το 50% ..
Τι είναι το Backtesting στο Στοίχημα Ποδοσφαίρου

Τι είναι το Backtesting στο Στοίχημα Ποδοσφαίρου

2018-05-07
To Backtesting είναι η διαδικασία δοκιμής μιας στρατηγικής διαπραγμάτευσης σε σχετικά ιστορικά δεδομένα για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της πριν ο επενδυτής κινδυνεύσει με οποιοδήποτε πραγματικό κεφάλαιο. Ένας επενδυτής μπορεί να προσομοιώνει την στρατηγική του σε μια κατάλληλη χρονική περίοδο και να αναλύει τα αποτελέσματα για τα επίπεδα κερδοφορίας και κινδύνου.   Εάν τα αποτελέσματα πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια που είναι αποδεκτά από τον επενδυτή, τότε η στρατηγική μπορεί να εφαρμοστεί με ..
Στατιστική Πιθανότητα Cash out

Στατιστική Πιθανότητα Cash out

2018-03-31
Στο βίντεο περιγράφεται η δυνατότητα να υπολογίζουμε την στατιστική πιθανότητα σε ένα cashout. Δίδεται ένα ενδεικτικό παράδειγμα υπολογισμού της πιθανότητας να μπει γκολ στα πρώτα 10 λεπτά ενός αγώνα.  Στο παρακάτω link είναι το βίντεο: https://youtu.be/2Gfj1OojPYg ..
Welcome To Betpractice Studio Pro

Welcome To Betpractice Studio Pro

2018-03-26
  ΓΕΝΙΚΑ Η πλατφόρμα Betpractice Studio Pro, σχεδιάστηκε με αποκλειστικό σκοπό, να δώσουμε στον χρήστη όλη εκείνη την απαραίτητη πληροφορία, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το στοίχημα καθαρά σαν επένδυση των χρημάτων του και όχι σαν τζόγο. Για τον λόγο αυτό, σε καμμιά περίπτωση δεν δίνουμε συμβουλές ή σημεία για να παίξει ο χρήστης, αντιθέτως με τη χρήση των εργαλείων που προσφέρουμε, ο καθένας μπορεί να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του ..
A Review by Sportslens

A Review by Sportslens

2017-10-28
Don’t bet without Betpractice – your guide to successful football betting They don’t call football the beautiful game for nothing – its unpredictability, twists and turns make it the world’s most popular and exciting sport. However, for those that are looking to make money by predicting the outcome of the big game, erratic form of players and teams makes generating a profit difficult.  Many punters spend countless hours researching teams, players and competitions ..
System Hunter: a professional tipster or something different?

System Hunter: a professional tipster or something different?

2017-10-15
System Hunter: using this tool, can someone get profit or not, is it a porfessional tool or not... All of you have right, each one depends of what is expecting to get from the specific tool. But we really need to express also our opinion and to explain why we have implemented not only SH, but the whole project of Studio.  The SH is not a stand alone tool, but one of ..
Convert One Betting Odds Format To Another

Convert One Betting Odds Format To Another

2017-09-22
  To Convert One Odds Format To Another, we first need to convert any odds format to their implied probability. Once we have done this, the calculations are fairly straight forward.   Converting Implied Probability Into Decimal Odds. Implied probability: 75% Decimal odds = 100 / 75 = 1.33   Converting Implied Probability Into Fractional Odds Implied probability: 25% Fractional odds = ((100 / 25) – 1) = 4 - 1 = 3 Fractional odds is expressed as 3 to ..
Convert Betting Odds To Probability

Convert Betting Odds To Probability

2017-09-22
  Knowing how to convert betting odds can be very helpful. In fact, if you don't know how to convert betting odds into their respective implied probabilities, you're not helping your chances of coming away as a long term winner of sports betting. There are three kinds of odds you will come across in the sports betting. They all reflect the same thing, the return you will receive on a given amount ..
The easy way to lose extra money even if you have won a bet

The easy way to lose extra money even if you have won a bet

2017-09-22
  Do you ever ask yourself if you lose any extra money even if you have won a bet? It is a question that you have to ask to yourself, before you decide to buy a price of any betting market. Two mistakes might happen everytime that you want to place a bet. The first mistake that you may make, is to buy a price for a market without the knowledge if the ..
The Science of Betfair Graphs

The Science of Betfair Graphs

2017-09-22
  Betfair graphs are one of the most important tools, to make a profitable trading investment. By using graphs, you have a strong indicator of where things are going and by studying Betfair graphs, we can find the most appropriate time period, to make our short time trading, during a football match, . In this article, we will define some main principles of Betfair’s graphs behaviour in Over / Under markets. ..
Odds from Exchange market

Odds from Exchange market

2017-09-08
Exchange markets offer a slightly different type of betting than bookmakers. A bookmaker is a company who make separate and individual betting transactions with punters. Bookmakers buy and sell bets with their own money and make profits from an added value from the transactions. At the other hand, exchange market is a company who offer a platform for the punters to bet their money in. With this platfrom punters bet for ..

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !