ΕΛ
Welcome To Betpractice Studio Pro

Welcome To Betpractice Studio Pro

2018-03-26 
ΓΕΝΙΚΑ
Η πλατφόρμα Betpractice Studio Pro, σχεδιάστηκε με αποκλειστικό σκοπό, να δώσουμε στον χρήστη όλη εκείνη την απαραίτητη πληροφορία, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το στοίχημα καθαρά σαν επένδυση των χρημάτων του και όχι σαν τζόγο. Για τον λόγο αυτό, σε καμμιά περίπτωση δεν δίνουμε συμβουλές ή σημεία για να παίξει ο χρήστης, αντιθέτως με τη χρήση των εργαλείων που προσφέρουμε, ο καθένας μπορεί να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του και να αποφασίσει ο ίδιος, που και πως θέλει να επενδύσει τα χρήματα του. 
  REAL ODDS
Έχουμε εισάγει την έννοια του Real Odds, των πραγματικών αποδόσεων της κάθε αγοράς βασιζόμενοι σε καθαρά στατιστικά. Τα Real Odds, είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τιμές αναφοράς / ανοίγματος της κάθε αγοράς και όχι σαν πρόβλεψη ή προτροπή για στοίχημα. Συγκρινουμε τις αποδόσεις των πιο γνωστών στοιχηματικών εταιρειών σε πραγματικό χρόνο με τα Real Odds, και σαν αποτέλεσμα δίνουμε αν υπάρχει αξία ή όχι στις τιμές που προσφέρουνε οι στοιχηματικές εταιρείες για 76 διαφορετικές αγορές ανά παιχνίδι. Διαθέσιμα είναι 40 διεθνή πρωταθλήματα και 2 κύπελλα UCL & UEL.
 
BACKTESTING Κοινότητα
Έχουμε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη backtesting ποδοσφαιρική κοινότητα, όπου οι ίδιοι οι χρήστες, βασιζόμενοι στις εμπειρίες και στις γνώσεις τους, έχουνε δημοσιεύσει εκαντοντάδες συστήματα και στρατηγικές, προς χρήση και ανάλυση από όλη την κοινότητα. Τα συστήματα βασίζονται σε 15 διαφιορετικές αγορές, FT Match Odds, HT match odds, Over/Under2.5, Over/Under1.5, HT Over/Under0.5, Both Teams To Score, και άλλες. Όλα αυτά υλοποιούνται με την πολύ γνωστή και πρωτοποριακή πλατφόρμα για backtesting, τη πλατφόρμα SYSTEM HUNTER.
  LIVE στοιχημα
Για τους λάτρεις του στοιχήματος Live, έχουμε αναπτύξει 2 πολύ μοναδικά εργαλεία, Odds Compiler & Next Goal. Μπορείτε να εισάγετε οποιον αγώνα επιθυμείτε και είναι διαθέσιμος μέσα από το Studio Pro, να επιλέξετε το κατάλληλο δείγμα δεδομένων, και έχετε ανά λεπτό κατά τη διάρκεια του αγώνα αποδόσεις και πιθανότητες για τις αγορές που σας ενδιαφέρουν. Τα συγκεκριμένα προγράμματα μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε ακόμα και για αυτούς που λατρεύουνε την επιλογή του Cashout αλλά και για τους χρήστες του trading.
 
                                             
Shared Bets Area
Τα μέλη της κοινότητας μας, μπορούνε να μοιραστούνε τις προτάσεις τους με τα υπολοιπα μέλη, αλλά και να δούνε τις προτάσεις των υπολοίπων. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται εδώ, προέρχονται κυρίως μετά από μελέτη, από τα διάφορα συστηματατων μελών είτε σαν αποτέλεσμα Value bets σε σχέση με τα Real Odds. Πατώντας πάνω σε κάθε χήστη, μπορεί κάποιος να δει τις προτάσεις του χρήστη μέχρι και σήμερα, την επιτυχία του αλλά κυρίως το συνολικό του κέρδος. Πρόταση που αρέσει ή συμφωνεί κάποιος, μπορεί να την κάνει επίσης Share.
  LIVE Games
Είναι η μοναδική υπηρεσία την οποία ροσφέρουμε στα μέλη μας. Έμπειροι και επαγελματίες χρήστες, αναλαμβάνουνε καθημερινά να συντονίζουνε παιχνίδια και με τη χρήση των εργαλείων Next Goal και Odds Compiler, καθοδηγούνε τα μέλη της κοινότητας μας, για το ποια στοιχήματα να παιξουνε Live, ενημερώνουνε και αναλύουνε Live το παιχνίδι, με μοναδικό στόχο το κέρδος και την επιτυχία. 
Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε παιχνιδια, έτσι ώστε τα μέλη μας να απολαμβάνουνε την υπηρεσία, να μαθαίνουνε από τους καλύτερους αλλά και να προτείνουνε νέες στρατηγικές ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού. 
 
                                             
Στη συνέχεια πατώντας πάνω στο κάθε εργαλείο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του, που όλα αυτά μαζί είναι το Betpractice Studio Pro.    
 
   
   
   
 

Δωρεάν έκδοση 7 ημερών